Bel snel:+31619406666
Instaappointment Image

Services

Home  /  Services

Reguliere taxi
Met de taxi naar het restaurant of theater, een veilige rit naar het vliegveld of een bezoekje aan het ziekenhuis? Of het nu gaat om werk of een privéaangelegenheid, de professionele en behulpzame chauffeurs van TAXI66 dragen er in alle gevallen zorg voor dat u op een aangename, efficiënte en voordelige wijze op uw bestemming komt, zowel binnen als buiten de regio Zwolle.

Luchthaven vervoer
Uw reis begint vanaf het moment dat u instapt bij TAXI 66. Onze chauffeurs halen u graag op en brengen u tot direct voor de vertrekhal van het vliegveld. Door het dagelijks verzorgen van luchthaven vervoer en moderne communicatie middelen, zijn de chauffeur goed op de hoogte van de werkwijze op vliegvelden.

Zakelijk vervoer
TAXI66 kenmerkt zich in kwaliteit en professionele chauffeurs, zodat uw zakelijke taxi ritten aangenaam, snel en veilig verzorgd worden. TAXI66 biedt de mogelijkheid om tegen vastgestelde tarieven ritten te verzorgen.

Zorg- en ziekenvervoer
Snel of op afspraak naar huisarts, ziekenhuis of therapeut? TAXI66 verzorgt uw vervoer tot in de puntjes. Wij zoeken precies uit welke doelgroep welk vervoer nodig heeft en of daar eventueel begeleiding bij is gewenst.

VIP vervoer

Niet alleen de auto verdient het predikaat VIP: ook de extra service die wij kunnen bieden, is excellent. Wat er allemaal mogelijk is, vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek.